Известие

Collapse
No announcement yet.

Щипки на чистачките

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Щипки на чистачките

Колеги как да реша проблема с тея пусти щипки? Два пъти взимам от морги щипки - или някоя не хваща добре, или ако хване като хората притиска чистачката и тя не чисти добре. Имам сигурно 4 вида различни калпави щипки. Пробвах със свински опашки - нестава като хората. Имате ли такъв проблем и как сте го решили?

Е това ли ще е първата тема без отговор?

Comment

Не колега, явно нямат много проблеми със щипките.
      Аз моята едната я счупих, но с каноконлит си я залепих и стана добре.
      Пробвах и със свински опашки, но хич не става, защото стяга и рамото на перцето на чистачката.
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Щипките ги има като резервна част и не са скъпи никога не съм проверявал къде ги има и колко струват защото един прятел редовно ме зарежда
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Преди време купих чистачки CHAMPION и при чистачките имаше и щипки, които бяха същите като оригиналните ми.

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

Maлко страничен въпрос, ама кои чистачки вървят заедно със спойлер или поне дупки за него?
            Че аз за моята купих едни френски, които се оказаха много добри, ама няма къде да си закача спойлера и ме дразни така.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
              Maлко страничен въпрос, ама кои чистачки вървят заедно със спойлер или поне дупки за него?
              Че аз за моята купих едни френски, които се оказаха много добри, ама няма къде да си закача спойлера и ме дразни така.
              Мисля че само тия дето на тях пише Alfa Romeo са със спойлер
              sigpic
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                Мисля че само тия дето на тях пише Alfa Romeo са със спойлер
                В такъв случай, май остава варианта да се търсят оригинални или пък да се сменят само перата.
                Тук има ли Alfa Romeo чистачки, аз поне не знам да има.
                Ще трябва от ebay да се поръчват.
                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

А тоя спойлер за каква му е ролята? Ако говорим за онази пластмаса на едната чистачка де...

Comment

решен роблем

решен проблем с чистачките ....днес се сдобих с чистачки + щипки .... Валео ... перфектни са ...няма вече свински опашки .... мисля че бяха около 27лв .... от бриколаж !!!
                    GTV 2.0 TS 16V 1998
                    HYUNDAI I20 1.1 CDRi 2013

Comment

Браво колега, трябва и аз да скоча до там да си взема едни че в момента съм с едни чистачки свалени от GTV с десен волан и маркучетата са отдолу

Comment

Champion също си имат комплект специално за ГТВ (и двете чистачки, щипките и спойлера е в комплекта), само, че цената е около два пъти това, което е написал колегата за валео-то...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                          Champion също си имат комплект специално за ГТВ (и двете чистачки, щипките и спойлера е в комплекта), само, че цената е около два пъти това, което е написал колегата за валео-то...
                          Щото са без спойлер и сега като дигна над 220 чистачката без спойлера се опитва да литне и обикновенно се разкопчава пръскалката - със спойлера няма такива драми
                          sigpic

Comment

...
                            Last edited by Gogo_san; d.m.y г., 14:29.

Comment

Working...
                            X